Which Mountain was First created on Earth?

Do you Know?

 

Question 1: Which mountain was first created on earth?

Answer: Jabal-e-Abu Qubays. (Shu’ab-ul-Iman, vol. 3, p. 431, Hadees 3984)

Question 2: What kind of clothes is Haraam for men?

Answer: Silk cloth. (Abu Dawood, vol. 4, p. 71, Hadees 4057)

Question 3: When is sleeping harmful to the intellect?

Answer: After ‘Asr. It is narrated in a Hadees: ‘Whoever sleeps after ‘Asr and loses his intellect, he should blame himself.’ (Musnad-e-Abi Ya’la, vol. 4, p. 278, Hadees 4897)

Question 4: With how many fingers did the Beloved Prophet صَلَّى الـلّٰـهُ عَلَيْهِ وَاٰلِهٖ وَسَلَّم eat?

Answer: With three fingers. (Muslim, p. 864, Hadees 5297)

Question 5: What is an alternative for both, food and water?

Answer: Milk. (Shu’ab-ul-Iman, vol. 5, p. 104, Hadees 5957)

Question 6: What was the imprint of the ring of the Holy Prophet صَلَّى الـلّٰـهُ عَلَيْهِ وَاٰلِهٖ وَسَلَّم?

Answer: Muhammad in one line, Rasool in the second, and Allah in the third. (Bukhari, vol. 2, p. 343, Hadees 3106)

Question 7: Which names are more beloved to Allah Almighty?

Answer: Abdullah and Abdul Rahman. (Muslim, p. 908, Hadees 5587)

Question 8: What would be the greatest blessing in Paradise?

Answer: The beholding of Allah Almighty. (Muslim, p. 95, Hadees 449)

Question 9: What was the family profession of the Beloved Prophet صَلَّى الـلّٰـهُ عَلَيْهِ وَاٰلِهٖ وَسَلَّم?

Answer: Trade. (Sirat-e-Mustafa, p. 103)

Share

Articles

Comments


Security Code